O nas

Kdo smo

Indigo Consulting

Indigo consulting je svetovalno podjetje, ki združuje izkušnje iz globalnih svetovalskih družb, vodilnega komunikacijskega podjetja v regiji in ekspertov za digitalizacijo ter IT. Od vodilnih globalnih družb se razlikujemo po hitrosti, pragmatičnosti in poznavanju specifik lokalnega poslovnega okolja.

Marketing? Finance? Operativni modeli in procesi? IT integracije? Razvoj poslovnih modelov? Strateško komuniciranje? Kompleskne matematično-statistične metode? Prestrukturiranja? Vstop na slovenski trg? Strukturiranje podatkov? Business inteligence?

Da, na vsa vprašanja s teh področij znamo odgovoriti. Ne samo v teoriji, tudi v praksi. Pri Indigo consulting smo v zadnjih letih uspešno zaključili več kot 200 projektov, znotraj Skupine Pristop in pridruženih podjetij, pa še več. Če je potrebno, smo vaš partner pri vsakem koraku implementacije in ukrepih, ki smo jih opredelili v sklopu kateregakoli projekta.

Tukaj smo za vas in vaše izzive, ki pogosto zahtevajo 360 stopinjski pristop in prisotnost svetovalcev tudi takrat, ko je projekta konec.

Strategija in vizija

Indigo consulting bo svojim strankam ponujal svetovalne storitve, katerih izvedba in kvaliteta je primerljiva z globalnimi svetovalnimi družbami, vendar v kontekstu poznavanja lokalnega okolja ter pragmatičnosti pri reševanju izzivov bližja specifičnim potrebam strank. Podporo nudimo hitro, strokovno in s ciljem doseči trajen, partnerski odnos.

Strategy

Vrednote podjetja

Temeljne vrednote so usmerjene k doseganju oprijemljivih poslovnih rezultatov. S tem uspešno dosegamo kratkoročne dobre poslovne učinke ter dolgoročno konkurenčno prednost. Z našimi strankami in partnerji gradimo odnos, ki temelji na medsebojnem spoštovanju, zaupanju in strokovnosti.

Zaposleni sodelujejo med seboj kot kolegi, ki se med seboj spoštujejo in medsebojnih odnosih upoštevajo tako poslovne kot tudi osebne vidike posameznikovih značilnosti ter vrednot. V podjetju poudarjamo razvoj kompetenc zaposlenih in težimo k ohranjanju kritičnega pogleda na izvajanje aktivnosti znotraj posameznih projektov.

Value

Partnerji

Ekipa

Lovro Gruden

Direktor
Image of Lovro Gruden

Miroslav Babić

Vodja Projektov
Image of Miroslav Babić

Aleksander Pivk

Vodja Projektov
Image of Aleksander Pivk

Patricija Jukić

Svetovalka
Image of Patricija Jukić

Boris Tone Peršak

Svetovalec
Image of Boris Tone Peršak

Naš pristop

Pri Indigo uporabljamo znotraj 5 stebrov storitev podatkovno voden pristop k projektom, ki izkoristi trenutno nestrukturirane podatke in jih pretvori v strukturo, ki daje informacije za boljše odločanje in poveča poslovno vrednost. Indigo pristop k projektom na podlagi podatkov: